Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger

Stine Samuelsen fikk nytt bad gjennom P4!

Stine Samuelsen fra Skedsmo fikk nytt bad gjennom P4 og Huseiernes Landsforbund, og vi i Funksjonell VVS fikk jobben med å lage badet.

I fjor høst beskrev Stine badet sitt som «utrolig trist» med ødelagte fliser i dusjen og flekker i taket. Hun var én av over 22.000 som søkte om å vinne et nytt bad til en verdi av 350.000 med HL og VB. Før påske var Funksjonell VVS AS i full gang med å lage nytt bad til Stine.

– Badet mitt er utrolig trist. Jeg prøvde å male det med fargen «sjel», men det hjalp ingen ting. Det er ødelagte fliser i dusjen og «roser» eller flekker i taket, fortalte Stine på lufta på P4s Radiofrokost.

P4 kunne melde om rekorddeltakelse på konkurransen med over 22.000 søknader. 13.000 av disse har VB fortsatt jevnlig dialog med gjennom våre nyhetsbrev. Nå er det triste badet historie, takket være den grundige jobben til dyktige VBere hos Funksjonell VVS.

Badet ble raskt og effektivt revet, for så å bli bygget opp igjen på beste VB-vis! Daglig leder Bjørn Stensli fortalte om første arbeidsdag på badet:

- Etter å hilst på den glade og særdeles hyggelige vinneren av badet, gikk jeg gjennom baderommet med alle involverte fagfolk. Vi dekket til og sørget for å få på plass container. Alt på baderommet ble revet første dag. Vi pigget opp gulvet på 12 cm og fjernet litt over 2 tonn med masser! Han beskrev den videre prosessen slik;

- Avløp og vannrør har blitt byttet ut og nye vegger satt opp. Døren inn til baderommet ble snudd. Videre ble det lagt membraner og påstøp, og bygd vegger til innebygd høyskap. Sittebenk ble tilpasset i dusjområdet.

Vi lagde også en nisje i vegg til såpe og lignende, og senket himlingen. Deretter byttet vi vindu, tilpasset  med ventilasjon, og spotter i himling. Vi ønsket også å tilpasse med Dab+ radio i himling, og flisla alle vegger og kasser, og gulv.

Deretter ble rommet polert og vasket før baderomsutstyret ble montert.

Vi byttet bereder og skiftet sikringer i el. skap og byttet hele skapet.

Til påske kunne Stine og familien ta i bruk et flunkende nytt bad i VB-standard!

Vi takker både HL og våre sponsorer Gustavsberg, Ahlsell, Purus Joti og Modena Fliser for samarbeidet og gratulerer med det nye badet!

Funksjonell VVS Daglig leder Bjørn Stensli, rørlegger Ken Røsholt, og den heldige vinneren Stine Samuelsen i midten

Daglig leder Bjørn Stensli, rørlegger Ken Røsholt, og den heldige vinneren Stine Samuelsen i midten.

Badet ble revet og bygd opp igjen

Badet ble revet og bygd opp igjen.

Membran, varmekabler og ny støp

Membran, varmekabler og ny støp.