Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger Funksjonell VVS nye badet til P4-vinner Stine Samnuelsen

Så fint ble det nye badet - sjekk forvandlingen!

I juni 2016 kunne vi fortelle at vinneren av P4-konkurransen ble Stine Samuelsen. Hun hadde et gammelt og nedslitt bad, og vi i Funksjonell VVS fikk oppdraget med å totalrenovere badet hennes. Sjekk forvandlingen og se hvor lekkert det ble!

Vi gikk grundig til verks og rev alt det gamle. Gulvet ble pigget opp og vi fjernet litt over 2 tonn med masser! Da var alt klart for å bygge opp badet på nytt og vi har byttet ut avløp og vannrør. Vi har satt opp nye vegger og lagt membran og påstøp. Stine har fått nye, innebygde høyskap og vi har laget sitteenk i dusjområdet. Et vindu har blitt byttet ut og ventilasjonen er tilpasset det nye rommet og det har kommet spotter i taket.

Dette forteller Stine om prosjektet: 

– Jeg orket nesten ikke være der inne. Det var et gammelt og slitt bad fra tidlig 80-tallet. Jeg hadde aldri turt å forestille meg hvordan drømmebadet skulle sett ut, men jeg ønsket meg en ordentlig dusj. Det nye badet opplever hun som en stor lettelse: 

– Badet mitt nå er stilrent og skikkelig lekkert! Akkurat det jeg trenger. Dette har vært en fantastisk gave og en stor lettelse. Det eneste jeg har beholdt fra det gamle badet er vannkrusene!

Og dette sier daglig leder Bjørn Stensli:

– Badet til Stine var bygget etter den standarden man trodde var riktig den gang, med dårlig sluk og fall, så løsningen her var totalrenovering.
Som rørlegger er det en god følelse å levere fra seg et bad der alt er planlagt til minste detalj, og med gjennomgående god funksjonalitet som Stine kan glede seg over i mange, mange år fremover.

VB Rørlegger Funksjonell VVS

Badet har fått vegghengt toalett, ny lyssetting med spotter og musikkanlegg i taket.

VB Rørlegger Funksjonell VVS

Inngangsdøren til badet ble flyttet for å skape bredere og større dusj. Med ny plassering av døren ble det frigjort et hjørne hvor det ble laget en spennende løsning med sittebenk. Flisene er levert av Modena.