Prosjekter av Funksjonell VVS

Vi skiller gjerne mellom oppgradering, oppussing og totalrenovering. Les gjerne blogginnlegget til vår egen Ken Røsholt om akkurat det. Ved en totalrenovering, må vi fjerne alt det gamle før vi kan bygge nytt. Og da mener vi alt. Det kan bli opp til flere tonn masse. Da har vi et godt utgangspunkt og kan bygge det nye badet forskriftsmessig riktig og du får et bad du kan nyte i mange år fremover.  

Overlat "Prosjekt nytt baderom" til oss

Vi tar hele jobben: fra riving til badet er helt ferdig. Vi har murer, tømrer, flislegger og selvfølgelig rørlegger tilgjengelig og kan ta hele prosjektjobben og koordinere alle håndverkerne, også med elektriker. Og skulle du se behov for å oppgradere flere rom samtidig - ikke nøl med å spørre! 

Praktisk sone for klesvask og smart oppbevaring

Her la vi inn ekstra oppbevaring med skap opp til taket. Vi kjører alltid vanntester på nye gulv, før vi fortsetter arbeidet. Her ble det lagt lekre fliser og større enn de som var opprinnelig.  I tillegg fikk badet lekre fliser i en varm beigefarge som gir et lunt preg. 

Badekar med utsikt

Totalrenovering av bad der vi rev ut alt og startet med blanke ark. Vi la et nytt fundament, bokstavelig talt, og resultatet ble kjempeflott. Badekaret ble plassert foran vinduet og hva er vel mer avslappende enn et godt bad med flott utsikt samtidig?

Stort og stilrent bad 

Her pusset vi opp et bad som fikk lekker takdusj med stilig slukrisk i dusjsonen. Dobbel servant og hjørnebadekar. 

Stine Samuelsen fikk nytt bad gjennom P4!

Stine Samuelsen fra Skedsmo fikk nytt bad gjennom P4 og Huseiernes Landsforbund, og vi i Funksjonell VVS fikk jobben med å lage badet.

Så fint ble det nye badet - sjekk forvandlingen!

I juni 2016 kunne vi fortelle at vinneren av P4-konkurransen ble Stine Samuelsen. Hun hadde et gammelt og nedslitt bad, og vi i Funksjonell VVS fikk oppdraget med å totalrenovere badet hennes. Sjekk forvandlingen og se hvor lekkert det ble!